1. Pomoże ktoś mi? Nie wiem jak mam golić jądra. Zawsze kiedy to robię strasznie się zatnę.
2. Da ktoś linka do dobrych ćwiczeń na penisa? Mam tylko 12 cm kiedy mi stoi.
1. Zależy jaką maszynką golisz. Ja polecam ci gilette blue 2 lub 3 ale innymi też możesz (zalecam używanie pianki) i najlepiej golić jak jądra są spięte od zimnej wody bo jak są zwisłe to nawet ja mam problem. I możesz nawilżać po goleniu dzięki temu unikniesz podrażnień.
2. Ja osobiście polecam jelqing są to ćwiczenia rozciągające penisa. Ja jes stosowałem pare miesięcy temu i serio jest efekt! Ale zależy ile masz lat bo im młodszy jesteś tym lepsze efekty będą.
Ps. Napisz ile masz lat i (możesz ale nie musisz) wyślij zdjęcie na igmour i udostępnij tu bo mi soę wydaje że wcale nie masz okropnie małego a liczy soę grubość! Pozdrawiam!
1. Zależy jaką maszynką golisz. Ja polecam ci gilette blue 2 lub 3 ale innymi też możesz (zalecam używanie pianki) i najlepiej golić jak jądra są spięte od zimnej wody bo jak są zwisłe to nawet ja mam problem. I możesz nawilżać po goleniu dzięki temu unikniesz podrażnień.
2. Ja osobiście polecam jelqing są to ćwiczenia rozciągające penisa. Ja jes stosowałem pare miesięcy temu i serio jest efekt! Ale zależy ile masz lat bo im młodszy jesteś tym lepsze efekty będą.
Ps. Napisz ile masz lat i (możesz ale nie musisz) wyślij zdjęcie na igmour i udostępnij tu bo mi soę wydaje że wcale nie masz okropnie małego a liczy soę grubość! Pozdrawiam!
1. Pomoże ktoś mi? Nie wiem jak mam golić jądra. Zawsze kiedy to robię strasznie się zatnę.
2. Da ktoś linka do dobrych ćwiczeń na penisa? Mam tylko 12 cm kiedy mi stoi.
Na mnie krem nie dziala tak jak na innych. Zawsze gole maszynka jednorazowa z 3 ostrzami. Gore trymerem na 1mm.
jajek elektryczna nie polecam bo sie zawsze ranki porobia i pozniej tylko krew leci.
gole sie po prysznicu bez zadnej pianki tylko nakladam delikatnie krem do rak nawilzajacy i po goleniu tez.
Nigdy nic nie boli ani nie ma podraznien. Calosc zajmuje max 10 minut
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.