Cześć, jestem tu nowy, 12 dni temu miałem laserowo usunięte wędzidełko i niepokoi mnie że do tej pory nie widać postępu w gojeniu rany, czy ktoś miał podobnie? Myślałem że po paru dniach już będzie z głowy
Gojenie po laserowym usunięciu wędzidełka trwa zwykle od trzech do sześciu tygodni, więc dwanaście dni to wciąż bardzo wczesny etap. Po zabiegu laserowym rana potrzebuje sporo czasu na pełną regenerację i początkowo postępy mogą być słabo widoczne. Najważniejsze jest teraz spokojne dbanie o higienę i danie tkankom czasu na odbudowę.
Uzbrój się w cierpliwość.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.