• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Dzyndzle po korekcie wędzidełka

przemos88

New member
Witam wszystkich, dwa tygodnie temu miałem korektę wędzidełka i o ile pod samym żołędziem wygląda OK to w momencie kiedy zaczyna się fałd skórny napletka, skóra została zebrana do kupy i zszyta także powstał gruby dzyndzel, a nawet dwa bo w dwóch miejscach zostało tak zszyte. Delikatnie próbowałem zbliżenia z partnerką ale dzyndzle ograniczają wejście członka do pochwy i powodują ciągnięcie całego szwu. Rozumiem że to musi się do reszty wygoić, ale co z tymi dzyndzlami? Kiedy nic się rozpuści to skóra wróci do normy i będzie gładka jak wcześniej? Nie wyobrażam sobie że zostaną mi na członku takie balerony.

przemos88

New member
To była delikatna próba zbliżenia, żołądź wchodzi bez problemu ale później zatrzymuje się na dzyndzlach które stawiają opór. Będąc ostatnio na wizycie kontrolnej lekarz zalecił żeby jeszcze wstrzymać się przez kilka dni które w tym momencie już minęły. Niepokoją mnie tylko te balerony zszyte do kupy, to wygląda tak jakby powoli się zrastało i miało już tak zostać.

przemos88

New member
Rozumiem i dlatego też postanowiłem jeszcze się wstrzymać, ale co z tymi zszytymi dzyndzlami? Czy one zostaną, czy jak nici się rozpuszczą to skóra wróci na swoje miejsce?

olekf646

Active member
Mogą zostać ale mogą też zmaleć, pokaż fotki, a jak dopuszczasz do wzwodów i wkładasz fiuta w pochwę wraz ze szwami to nie licz na zagojenie

przemos88

New member
Wybieram się dzisiaj do niego ale podejrzewam że odpowie to co ostatnio czyli że wszystko jest lux i tak ma zostać. Z tego co znalazłem w internecie, to było idealnie zszyte na gładko i mówiąc szczerze tak to sobie wyobrażałem. Fotki wrzucę w międzyczasie.

przemos88

New member

Przeciętą skórę zamiast ładnie rozprowadzić i zszyć to zebrał do kupy jak baleron

Ostatnia edycja:

Dawid88

Active member
Zobaczysz jak to będzie bez szwów wyglądać, jak coś tej skóry będzie wisieć to wytniesz, kwestia estetyki, ważne, że masz rozwiązany problem wędzidełka. A co to za pomysł wkładać ze szwami Twój czy partnerki?

przemos88

New member
Zobaczysz jak to będzie bez szwów wyglądać, jak coś tej skóry będzie wisieć to wytniesz, kwestia estetyki, ważne, że masz rozwiązany problem wędzidełka. A co to za pomysł wkładać ze szwami Twój czy partnerki?
Pomysł lekarza - powiedział żeby przez dwa tygodnie się wstrzymać, tylko że nici nawet nie zaczęły się rozpuszczać

Dawid88

Active member
No jak minie jeszcze tydzień i się nie rozpuszczą to do wyjęcia. A jak teraz u Ciebie z rozsunięciem napletka po trzonie schodzi dużo dalej?

przemos88

New member
W zasadzie to dobrze schodził ale przy najmniejszym zsunięciu pociągał za sobą żołądź, seksuolog doradził że korekta może ograniczyć problem przedwczesnego wytrysku więc to też wziąłem pod uwagę. Po mojemu napletek schodzi podobnie jak wcześniej tyle że nie ciągnie za sobą żołędzia. Czasem podczas stosunku miałem uczucie że żołądź zamiast w partnerce to jeździł w napletku.

olekf646

Active member
Za mało wycięte to jest,pewnie będzie dzyndzelek taki odstawał,to dopiero 2 tygodnie i masz szwy więc pewnie trochę zmaleje,wycina się wedzidełko zawsze,tylko lekarze to nazywają czasem przedłużeniem