Siema
Tez jestem umówiony z doktorem na zabieg poprawkowy na wrzesień .
Jak możesz wrzuć zdjęcia jak to wyglada, podobno już nie wychodzi mu tak dobrze jak kiedyś .
Siema
Tez jestem umówiony z doktorem na zabieg poprawkowy na wrzesień .
Jak możesz wrzuć zdjęcia jak to wyglada, podobno już nie wychodzi mu tak dobrze jak kiedyś .
Fatalnie zszyte. Lekarz to chyba na nauke szycia do jakiejs krawcowej by mogl pójść, bo ewidentnie mu nie idzie.
meskiezdrowie.pl
Tu masz link z mojego przypadku .
Najlepsze jest to ze babieg miałem w Poznaniu Gajowa 3 tylko nie przez dr Tondel , to było jeszcze zanim trafiłem na to forum .
Też jestem z niego zadowolony, jestem z tych przypadków co ktoś na forum pisał, że nie idziemy mu tak dobrze jak wcześniej, ale po paru miesiącach wszystko się unormowało i nie mam nic do zarzucenia.
To świetnie, że jesteś zadowolony z usług Dr. Tondela i Twoja opinia jest dla niego ważna. Zadowolony pacjent to zawsze dobry znak, zwłaszcza w przypadku chirurga.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.