• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Dodawanie zdjęć przez imagehost.pl

admin

Administrator
Członek Załogi
Na forum dozwolony jest hosting zdjęć tylko z domeny imagehost.pl.

Zdjęcia proszę umieszczać hotlinkując z imagehost.pl poprzez kody do osadzania BBCode z miniaturą obrazu podlinkowana do dużego zdjęcia . Kody są generowane automatycznie, do skopiowania jednym kliknięciem na stronie zdjęcia w imagehost.pl w zakładce "Kody do osadzenia".

Możesz robić albumy publiczne, prywatne.
Zdjęcia są zawsze.
Do tego różne możliwości osadzania, tj. ja wrzucam bezpośredni obrazek, aby ktoś od razu widział o co chodzi i nie musiał w nic klikać (no chyba, żeby zdjęcie powiększyć, to może w nie kliknąć), a nie link go zdjęcia, gdzie najpierw masz stertę badziewia (ostatnio ktoś wrzucił nawet z treściami XXX w tle, co jest przesadą), a do tego ładuje się pół godziny.

tanczymylambada

New member
Hmm wydaje mi się, że z tego imgbb.com tez widziałem jakieś nieaktywne, ale możliwe, że w takim wypadku wrzucający zmienił galerie na prywatną. No i imgbb nie jest zgodne z regulaminem (miałem nadzieje, że wypowie sie sam admin :) ), ale z drugiej strony widzę, że posty z nim nie są kasowane... e każdym razie dzieki za alternatywe,

Do góry