Mam prawie 17 lat, a mój penis w stanie erekcji ma tylko 13 cm. Czy nie jest za mały? Kiedy przebieram się w szatni, martwi mnie, że moi koledzy mają większe penisy, a niejednokrotnie są młodsi.
Większe w spoczynku czy we wzwodzie? Nie jest on za mały. Po prostu taka Twoja natura, takie masz geny i tyle urósł. Najgorsze to jest się tym przejmować i dobierać sobie do głowy, coś jest nie tak.
Nie klikaj "odpowiedz cytując", tylko normlanie pisz odpowiedź w oknie. A we wzwodzie mogą mieć takie same jak Ty albo krótsze, tylko kto to będzie sprawdzał? Nic się nie przejmuj nie zwracaj na to uwagi, Twój rozmiar spokojnie do wszystkiego wystarczy.
Mam prawie 17 lat, a mój penis w stanie erekcji ma tylko 13 cm. Czy nie jest za mały? Kiedy przebieram się w szatni, martwi mnie, że moi koledzy mają większe penisy, a niejednokrotnie są młodsi.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.