• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Dlaczego dostalem bana?

Filip10w

New member
To ja filip, mialem tam problemy z stulejka, mam 10lat. opisalem swoj problem. serio boje sie o tym powiedziec rodzicom. ta strona i wy to byla moja jedyna szansa a dostalem bana z niczego. :/ Ja wiem ze nie powinnem o takich rzeczach pisac w moim wieku ale bez przesady. widzialem ze ktos w moium wieku pisal o takich sprawach. chyba ze za zdjecia moje ktora wyslalem ale jak bez zdj macie ocenic czy mam stulejke?

arek a

Active member
Masz 10 lat, w tym wieku powinieneś porozmawiać o tym ze swoimi rodzicami, aby mogli pójść z Tobą do lekarza. Od tego przede wszystkim są rodzice, a nie forum.
Tutaj swoimi problemami dzielą się raczej dorośli.

Filip10w

New member
Masz 10 lat, w tym wieku powinieneś porozmawiać o tym ze swoimi rodzicami, aby mogli pójść z Tobą do lekarza. Od tego przede wszystkim są rodzice, a nie forum.
Ale no sie wstydze. a tu nikt mnie nie zna. Wiec nie ma tego wstydu. A widzialem z 20 postow osob ktore byly w moim wieku. 11, 13, czasami 8 nawet. Wiec nie tylko dorosli tutaj sa

Filip10w

New member
A i nie m rodzicow a dziadka i babcie. Z nimi mieszkam. Wiec tym bardziej. Nigdy nikogo nie mialem zeby zaufac i zeby mi pomofl. Rodzice byli chormi. I dobrze ze mnie zostawili. Wiec nie jest to takie latww

arek a

Active member
Sam z tym pójdziesz do lekarza?, raczej nie, więc i tak musisz porozmawiać z babcią i dziadkiem.
Bo jeśli nie masz rodziców, to prawnymi opiekunami są babcia i dziadek i oni przejmują rolę rodziców.

Ostatnia edycja:

arek a

Active member
Jeżeli napletek schodzi do końca bez problemu, bólu itp, to nie masz stulejki.
Jeżeli nie schodzi wcale, jest mały otwór, ciasno, albo schodzi tylko trochę, to będzie stulejka. Moze też być nieodklejony jeszcze napletek od żołędzi, bo masz dopiero 10 lat i nie do końca te procesy u Ciebie mogły nastąpić.

Filip10w

New member
Jeżeli nie schodzi wcale, jest mały otwór, ciasno, albo schodzi tylko trochę, to będzie stulejka. Moze też być nieodklejony jeszcze napletek od żołędzi, bo masz dopiero 10 lat i nie do końca te procesy u Ciebie mogły nastąpić.
No wlasnie wyslalem z 4 zdjec komus i powiefzial mi xr mam nieodklejony napletek

Filip10w

New member
A i drugie pytanie. Jak mam pytania na temat masturbacji moge komus zapytac? Babci pytac jak sie... Czy inne pytanie no dziwnie. Bym umatl ze cringu. Taki cring bym mial. Mozna tutaj?

arek a

Active member
Jesteś jeszcze dzieckiem, więc może być nie do końca odklejony, z czasem powinien się sam odkleić.
Sklekja a stulejka, to dwie różne rzeczy.

rvmbas

Member
Musisz się przemóc i zgłosić problem babci czy dziadkowi. To taki sam problem jak bolący brzuch czy ząb. Lekarz oceni czy napletek jest sklejony, czy jest stulejka, czy może jesteś zdrowy. Nie zaszkodzi skontrolować. Jeśli jest sklejony to moze go odkleić, zaproponować jakiś sposób leczenia. Nie ma czego się wstydzić