Być może zostanę wyśmiany przez was, ale zastanawia mnie to czy usuwanie stulejki, ten cały zabieg jestem grzechem ? Przeczytałem coś w internecie, wątpie w to, ale wole się upewnić. Ja nie żartuje tylko pytam poważnie.
Ciekawe pytanie i bardzo nie głupie...
Moim zdaniem nie usuwanie stulejki to grzech. Jedno z przykazań mówi "nie zabijaj". Stulejka może powodować między innemu raka, który jak wiadomo jest śmiertelną chorobą. No, a że zabijemy sami siebie to nie ma różnicy..
"Nie potrzebują lekarza zdrowi, lecz ci, którzy się źle mają. Nie przyszedłem powołać sprawiedliwych, ale grzeszników (Mk 2,17)"
A wiesz że sadzenie kapusty jest grzechem- i to znacznie poważniejszym niż jakaś tam masturbacja?! Że nie wspomnę o wpatrywaniu się w przejeżdżające autobusy- piekło od tego murowane
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.