• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czy to normalne?

olekf646

Well-known member
Nic tu nie widać, od strony wedzidełka pokaż,możesz mieć krótkie i stąd ciągniecie,zrób kilka zdjeć z większej odległości

kosmos

Member
No ogólnie stary wszystko wygląda git , ale czy po stosunku coś boli to wędzidełko ??? Stary ja mam tak że też mi normalnie napletek wraca itd raz tylko wędzidełko zerwałem ale się zagoiło i jest git .. tylko je zerwałem , bo dosyć z żoną się nie oszczędzaliśmy... U cb ten napletek wygląda jakby był dosyć ciasny i w pewnym miejscu się zwężał ...nic się nie dowiesz póki lekarz tego nie zobaczy

olekf646

Well-known member
Widać że masz zwężenie, możesz spróbować maścią sterydową cos porozciagać,a jak nie da rady to polecam obrzezanie,wedzidełko może też krótkie trochę,no ale tak czy siak jest tu problem i to nie jest normalne

Ostatnia edycja:

Piotr29

New member
Wędzidełko nie boli w ogóle, tylko problem jest z samym zsunięciem. Nie mam jeszcze dziewczyny i nie miałem stosunku. Najpierw kupie Hydrocort, jeśli nie pomoże to udam się z tym do urologa i niech mi przepisze Betametazon, zobacze czy coś zadziała.

Ostatnia edycja: