• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czy to normalne?

olekf646

Active member
Nic tu nie widać, od strony wedzidełka pokaż,możesz mieć krótkie i stąd ciągniecie,zrób kilka zdjeć z większej odległości

kosmos

Member
No ogólnie stary wszystko wygląda git , ale czy po stosunku coś boli to wędzidełko ??? Stary ja mam tak że też mi normalnie napletek wraca itd raz tylko wędzidełko zerwałem ale się zagoiło i jest git .. tylko je zerwałem , bo dosyć z żoną się nie oszczędzaliśmy... U cb ten napletek wygląda jakby był dosyć ciasny i w pewnym miejscu się zwężał ...nic się nie dowiesz póki lekarz tego nie zobaczy

olekf646

Active member
Widać że masz zwężenie, możesz spróbować maścią sterydową cos porozciagać,a jak nie da rady to polecam obrzezanie,wedzidełko może też krótkie trochę,no ale tak czy siak jest tu problem i to nie jest normalne

Ostatnia edycja:

Piotr29

New member
Wędzidełko nie boli w ogóle, tylko problem jest z samym zsunięciem. Nie mam jeszcze dziewczyny i nie miałem stosunku. Najpierw kupie Hydrocort, jeśli nie pomoże to udam się z tym do urologa i niech mi przepisze Betametazon, zobacze czy coś zadziała.

Ostatnia edycja: