Miałem samo nacięcie wadzidełka, bez plastyki napletka.A czy po plastyce napletka i wiezidełka nie robi się oponka bo poprostu chce zeby kutas wygladał ładnie.
Miałem samo nacięcie wadzidełka, bez plastyki napletka.A czy po plastyce napletka i wiezidełka nie robi się oponka bo poprostu chce zeby kutas wygladał ładnie.
A czy po plastyce napletka i wiezidełka nie robi się oponka bo poprostu chce zeby kutas wygladał ładnie.
Witam, jestem 40 dni po zabiegu przedłużenia wadzidelka, natomiast chciałem się zapytać czy nie mam czasem zbyt wąskiego pierścienia i czy długość na jaką schodzi napletek jest w porządku ? (czy nie mam stulejki)
Zdjęcia we wzwodzie jak i w spoczynku:
Imgur: The most awesome images on the Internet
W spoczynku jestem w stanie napletek dosyć daleko sciagnąć natomiast we wzwodzie jedynie za zoladz.
Na fotkach widać zwężenie, szczególnie w spoczynku. Zapewnę trochę skórę ściąga blizna przy wędzidełku, ale nie aż tak.
W spoczynku jestem w stanie napletek dosyć daleko sciagnąć natomiast we wzwodzie jedynie za zoladz.
czy jeśli w wzwodzie żołędź jest odłoniety czesciowo i nie mozna reką nie można zsunac napletka to oznacza to stulejke?
Na fotkach widać zwężenie, szczególnie w spoczynku. Zapewnę trochę skórę ściąga blizna przy wędzidełku, ale nie aż tak.
18 lat, czy wszystko jest w porządku? Około kilka miesięcy temu dopiero udało mi się w zupełności odsłonić napletek, pod prysznicem, po rozciąganiu, i w końcu się udało. Teraz jeszcze walczę z uczuciem przy dotyku (nie był do tego w zupełności przyzwyczajony), jest jakiś sposób by szybko go przywyczaić i komfortowo dotykać?
stulejka czy któtkie wędzidełko??
Członek w spoczynku:
Członek w spoczynku, maksymalnie zdjęty napletek:
Członek w zwodzie, maksymalnie zdjęty napletek bez bólu:
wędzidełko:
Bardzo proszę o odpowiedzi, pozdrawiam
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |