algawlan napisał:Witam. Mam 18 lat i chyba mam słabo zaawansowaną stulejkę. Odkryłem to kilka dni temu podczas swojego pierwszego razu. Byłem prywatnie u prostytutki i nie byłem wstanie odbyć z nią stosunku. Gdy się już podnieciłem to prostytutka nałożyła mi gumkę. Jednak nakładając ją, prostytutka pociągnęła mnie za penisa, aby odsłonić cały żołądź i wtedy poczułem ból i ucisk. Jeszcze przez chwilę mi stał, ale później mi całkowicie opadł. Pani próbowała reanimować mi przyjaciela ale jej się nie udało. Nie czułem żadnej przyjemności pomimo tego, że była ona bardzo ładna i się starała. Dziewczyna twierdziła, że to przez częstą masturbację rozpoczętą w młodym wieku i że będę mógł odbyć stosunek, jak nie będę się masturbował przez tydzień. W następnym tygodniu znowu do niej idę spróbować jeszcze raz. Oczywiście nie masturbuje się od tej wizyty i nie mam zamiaru na razie tego robić. Czy przyczyną tego zdarzenia mógł być ucisk na żołądź? Zaraz po tym nic nie czułem i mi po prostu opadł jakbym był aseksualny. Dzisiaj jak mi stanął próbowałem odsłonić cały żołądź ale też sprawiało mi to ból. Jestem wstanie odsłonić większość żołędzia w czasie wzwodu bez bólu, ale później czuje straszny ucisk i nie próbuje odsłaniać go dalej. Po wizycie u prostytutki najprawdopodobniej udam się do urologa. Chciałbym jednak wiedzieć czy stulejka może spowodować opad prącia i czy w tak łagodnej formie będzie wymagane obrzezanie, czy wystarczą ćwiczenia? Chciałbym też wiedzieć ile kosztuje wizyta u urologa ponieważ idę sam, bez wiedzy rodziców i chcę wiedzieć ile kasy mam przygotować.
dzonydep napisał:Czeka Cie zabieg wydłużenia wędzidełka to na bank, a problem z napletkiem można rozwiązać na 3 sposoby: plastyka, częściowe obrzezanie, obrzezanie.
Koszt: prytatnie około 1k zł, na NFZ za darmo, ale trzeba się liczyć z tym, że trzeba będzie poczekać. Ile czasu czekać? - to już zależy od konkretnej placówki.
Zalety/Wady plastyki, obrzezania są opisane na forum, zachęcam do lektury
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Czy mam stulejkę? | Stulejka | 8 | |
K | Czy mam stulejkę 15 lat Zdjęcia | Stulejka | 3 | |
M | Czy mam stulejkę? | Stulejka | 10 | |
D | Czy mam stulejkę? 14 lat | Stulejka | 2 | |
S | Czy mam stulejkę? 13 lat | Stulejka | 9 |