Re: Czy mam stulejkę
mam 20 lat i nigdy jeszcze nie uprawiałem seksu ale tez nigdy nie masturbowałem się (nigdy nie miałem problemu z brakiem seksu, w moim przypadku polucje i niskie libido załatwiają z grubsza sprawę tak myślę)
naplet nigdy nie schodzi mi podczas wzwodu, podczas porządnego wzwodu skóra napręża się bardzo i próbuje zsunąć, ale nie ma szans. kiedy zaczynam pomagać napletkowi zsunąć się ręką to nadal nic, bólu nie czuję ale mogę ciągnąć i ciągnąć i nic, a nie chcę się szarpać z wackiem
bo mam obawy że napletek może w końcu zejść, a potem nie wróci na swoje miejsce i bede miał delikatnie mówiąc przesrane konkretnie.
w spoczynku też nie jestem w stanie zsunąć napletka, nawet za bardzo nie mam podejścia bo mój wacuś nie grzeszy rozmiarem, a w spoczynku jest bardzo mały.
kiedy długo utrzymuję wacka we wzwodzie to zaczyna mnie delikatnie boleć w miejscu żołędzia od góry, tak jakby niemogąca się zsunąć skórka uciskała żołądź powodując ten ból, kiedy ucisnę to miejsce palcem to zaczyna boleć bardziej. mimo że z wacka cały czas wypływają śladowe ilości spermy które powinny nawilżyć żołądź i ułatwić zsunięcie się napletka to i tak nic to nie daje.
podjąłem decyzję że wybiorę się do urologa do prywatnej kliniki oczywiście żeby dowiedzieć co i jak, i jeśli będzie trzeba to będzie operacja, dla mnie to nie sprawia żadnego problemu, biorąc pod uwagę całokształt stulejka w moim życiu stanowi raczej podrzędny problem
ale chciałbym być w pełni sprawny 'wackowo'
bo niedługo sprawny wacek może mi być bardzo potrzebny