Siema, byłem dzis u lekarza rodzinnego i ten powiedział mi że z moim przyjacielem jest wszystko w porządku, być może że się zbytnio nie zna. I nie wiem teraz, czy pójść do urologa żeby on to obejrzał, czy zaufać temu ?
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - ee2dbfd1db2fc.jpg
Całkowita to nie jest. Bez wizyty u fachowca się nie obędzie, musi doradzić co dalej. Trzeba się przełamać i powiedzieć rodzicom, im wcześniej tym lepiej. Domyślam się że mama urologiem nie jest wiec sens żeby go oglądała jest żaden.
Czyli bez zabiegu sie nie obejdzie? ;/
Witam
Wydaje mi sie ze mam stulejke calkowitą
Skóra ciężko schodi praktycznie wcale jedynie na sile czego nie próbuje :/
Mam 15 lat i nie wiem jak to powiedziec rodzicom - boje sie, że jak powiem to mama bedzie chciala zobaczyc. ;/
Dorzucam zdjecia :
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 638ea10f9a1ef.jpg
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - c0b7ddde4dd38.jpg
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - a70f02089ed27.jpg
Jak na moje oko to ten penis jest brudny... więc proponuję go myć częściej. Pokaż zdjęcia jak wygląda to w wzwodzie i jak w spoczynku jak zsuniesz skórę. Przed robieniem zdjęć czyli w spoczynku możesz zsunąć skórę nawilżyć całość jakimś kremem, oliwką, łatwiej będzie zsuwać i nasuwać.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Czy mam stulejkę? | Stulejka | 8 | |
K | Czy mam stulejkę 15 lat Zdjęcia | Stulejka | 3 | |
M | Czy mam stulejkę? | Stulejka | 10 | |
D | Czy mam stulejkę? 14 lat | Stulejka | 2 | |
S | Czy mam stulejkę? 13 lat | Stulejka | 9 |