sławek83 napisał:
[quote="Trolo powrót.":2yp8o7hh]No widzisz mało wiesz o sklejeniach dlatego wydaje Ci się, że się nic nie zmienia.
Przepraszam Panie doktorze
nadrobię zaległości wiedzowe.
Trolo powrót. napisał:
Jak się dobrze i odpowiednio ćwiczy, to się udaje, uwierz mi.
Żeby dobrze i odpowiednio coś samemu robić to trzeba zaciągnąć porady fachowca, specjalisty a nie doktora co wiedzę zaczerpnął z wujka google i teraz uzdrawiać chce wszystkich bez zabiegu.
Trolo powrót. napisał:
Nie słyszałem o nikim komu się stulejka ponowiła... skąd takie wnioski?
To źle czytasz widocznie wujka google
poza tym, lekarz też mnie przed tym ostrzegał bo miał sporo takich przypadków no ale on może się myli
dam mu twoje GG to go uświadom trochę
mango2 napisał:
Czytałem gdzieś, że z wiekiem wędzidełko się rozluźnia.
Chyba gdzieś na murze, jak ktoś ma za krótkie wędzidełko to samo mu się nie rozluźni a jak już komuś się rozluźni to tak jakby w totka wygrał (czyli marne szanse
).[/quote:2yp8o7hh]
O sklejeniach chcesz się douczyć :shock: Człowieku nie masz o tym zielonego pojęcia i może niech tak zostanie, bo co z tego jak i tak polecasz każdemu wizytę u lekarza.
Żeby dobrze coś zrobić wystarczy odpowiedniej osoby posłuchać na forum i zastosować się do jej zaleceń. Sam potwierdziłeś że czytasz google, bo napisałeś że pisze o powrotach stulejki. Twoja wiedza bazuje na tym co przeczytałeś na forum i w internecie ( sam potwierdziłeś ), a nie na tym co sam wiesz i czego się uczyłeś. Miałeś tylko stulejkę i próbujesz z siebie zrobić nie wiadomo jakiego fachowca. Piszesz o mnie że jestem doktorem i naprawdę pisząc takie ironiczne wypowiedzi dalej potwierdzasz to że nie wyrosłeś z wieku gimnazjalnego. Chłopie popatrz ile masz lat i może zajmij się rodziną, żoną, a nie próbujesz wykreować siebie jako nie wiadomo jakiego super człowieka i myślisz że każdy będzie Cię słuchał, bo tak chcesz zrobić, żeby nikt przypadkiem nie posłuchał mnie, bo ja jestem zły. Stajesz się powoli nudny, powtarzasz się za każdym razem gdy ja coś napiszę.