Wojtek3747
New member
Cześc z moim penisem jest coś nie tak mój żądż nie odsłania się do końca a moim kolegą tak i zazdroszczę im.
Mogę dodać zdjęciaCześc z moim penisem jest coś nie tak mój żądż nie odsłania się do końca a moim kolegą tak i zazdroszczę im.
Moim zdaniem trochę za wcześnie odsłaniasz penisa ,mi tez się nie chciał ściągnąć do końca , masz pewnie za ‚,mało Skory ,,nie wiem jak to wyjaśnić .Ale z czasem się udało a mam 16 latCześc z moim penisem jest coś nie tak mój żądż nie odsłania się do końca a moim kolegą tak i zazdroszczę im.
Co koledzy ci pokazywali?
Ok dzięki będe po prostu czekałMoim zdaniem trochę za wcześnie odsłaniasz penisa ,mi tez się nie chciał ściągnąć do końca , masz pewnie za ‚,mało Skory ,,nie wiem jak to wyjaśnić .Ale z czasem się udało a mam 16 lat
KkUważam że jedyną poprawną radą dla niepełnoletnich powinno być - zgłoś problem rodzicom i umów się na wizytę. Rady jak nauczyć się masturbować to samo
Możesz sobie tylko wyrządzić krzywdę ściągając na sile , a potem tylko lekarz i będziesz musiał powiedział rodzicom a to nic przyjemnegoCześc z moim penisem jest coś nie tak mój żądż nie odsłania się do końca a moim kolegą tak i zazdroszczę im.
Co za głupoty piszesz. Nie ma na co czekać. Napletek ma się zsuwać w spoczynku i we wzwodzie nie ważne czy masz 13 czy 16 lat. To że Ci się nie zsuwał do końca to znaczy, że miałeś jakieś zwężenie napletka. Gdybyś wcześniej zaczął zsuwać pewnie wcześniej byś się uporał z problemem. Także nie doradzaj komuś źle. Nie zawsze z wszystkim trzeba od razu lecieć do rodziców i lekarza. Wiele osób się po wizycie na forum dowiedziało co zrobić i sami sobie poradzili.Moim zdaniem trochę za wcześnie odsłaniasz penisa ,mi tez się nie chciał ściągnąć do końca , masz pewnie za ‚,mało Skory ,,nie wiem jak to wyjaśnić .Ale z czasem się udało a mam 16 lat
No to jak z Tobą? W czym tkwi problem?Mogę dodać zdjęcia
Mogę dodać zdjęcia
Nie wiem jak zdjęcia wysłacNo to jak z Tobą? W czym tkwi problem?
A mogę z dysku gogle wysłać link bo nie mogę na tej stronie przesłać?uploadujesz je na hosting imgur.com i potem przeklejasz link do treści wiadomości i wysyłasz.
To jak przesłać zdjęcia?Nie. Żadnych linkow do dysku google.