Marciano32
Member
Na 2024 jakie województwo?
dobra, stosowalem tam poniewaz myslalem ze ten napletek jest przyklejony ponizej tego zoledzia. teraz juz wiem, bede stosowac ja tylko na zewnetrzna czesc.Zaznaczam że lekarzem nie jestem,dobry dermatolog też potrafi potrafi rozpoznać problem stulejkowy.Lepiej zna się na maściach.Maści sterydowe przy przewężeniach bodaj stosuje się na napletek zewnętrzny a nie pod żołędzia.Żebyś nie dostał ran które będą się paprać.Maści stosuje się określony czas np.travocort dwa tyg max.
slaskieNa 2024 jakie województwo?
mowie ci jak jest, a nie cie bajeruje. zapomniales gdzie zyjemy. bylem przy tym jak matka dzwonila na ligote i urolog przyjmowal dopiero we styczniu 2024. z dermatologiem nie wiem jak wyglada sytuacjaW necie dużo rzeczy pisze,tylko kto weźmie odpowiedzialność jak coś pójdzie nie tak?Nie bajeruj Mnie z tym 2024 r idź do dermatologa!!!!
bylem prywatnie, terminy sa od razu na kolejny dzien. w nfz trzeba czekac 2 lata.NFZ czy prywatnie?
więc w czym problem ? bo wychodzi na to, że tylko z wyglądem ?nic nie boli, zadnego dyskomfortu nie ma
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Czy coś jest z nim nie tak | Obrzezanie | 1 | |
H | Czy wszystko z nim ok? | Stulejka | 9 | |
A | Czy wszystko z nim okej? | Stulejka | 1 | |
Z | Czy coś z nim jest nie tak? | Krótkie wędzidełko | 2 | |
K | Czy coś z nim nie tak ? | Stulejka | 2 |