Jak na moje oko jest ok. nawet bardzo dobrze. u mnie dzis mija 5 dzien i jest o wiele gorzej ;/ Wiec ty nie masz sie o co martwic jest wszystko ok.
Masz (miałes) moze problem z ropieniem ran?? Bo z mojej rany wydobywa sie taka zółta substancja i to chyba ropa. Kurde boje sie ze zacznie sie paprac. ;/
Nie zauważyłem ropienia, jeśli chodzi o rany to jest wszystko ok, ładnie sie goi. Nie przejmuj sie napewno to nic strasznego, pewnie nie jeden miał tai problem
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.