• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Chęć odejscia (samobójstwo)

kamikaze12

Active member
Witam ogólnie nie chce mi się już żyć bo miałem spodziectwo mam bardzo zniszczoną psychikę przez to ,niedawno wypuścili mnie z psychiatryka bo chciałem się powiesić,mój penis od dawien dawna przysparzał mi wstydu żalu i winy ,nie rozumiem czemu sie urodziłem z tą wada rozwojową pracia ,jedyna rzecz która Mi daje chwilę zapomnienia To alkohol i marihuana ,naprawdę czuję się bardzo źle, najchętniej bym zniknął z tego życia, nic mnie nie cieszy praca itd wszystko poprostu straciło swoje barwy ,mam 29 lat jestem Prawiczkiem i poprostu straciłem wiarę w to że,kiedy kolwiek poznam kobietę bo jak myślę o kobietach to musi być kiedyś sex prędzej czy później nie wyobrażam sobie jakiejkolwiek kobiecie pokazać mojego penisa przekręconego (mam rotacje ) i do tego tą deformacja spodziectwo, serio chyba powoli odpadam z gry która nazywa się życie, mam wrażenie że przegrywam i że tylko dni dzielą mnie od tego żeby skończyć życie, wstydzę się nawet iść do prostytutki na pierwszy raz nawet za pieniądze, że ona mi powie ze moj penis nie wygląda ok itd

góral

Active member
Wiesz niedawno pisaliśmy i mówiłem ci nie przejmuj się penisem jest wszystko ok i byłeś wtedy nastawiony pozytywnie na seks skad ta zmiana głową,do góry dasz radę