No tak ale zeby nalezycie dbac trzeba wiedziec jak i to doktora Gumkowskiego to byla rola zeby mi powiedziec. To on jest w koncu lekarzem a ja pacjentem. A nie zebym ja musial pytac czym to myc a on mi mowi ze najlepszym srodkiem jest woda z mydlem. Przy okazji jak pisze to napisze ze wczoraj mi sie wszystko zakleilo spowrotem to co sie otworzylo i sie powoli zrasta ale jeszcze troche piecze i ropy jest. W kazdym razie cofam to ze naciagacz z dr Gumkowskiego bo w sumie jak teraz patrze to tutaj wiele osob mialo gorzej odemnie a to ze szwy puscily to niekoniecznie jego wina. Ja sie ciesze ze mi sie samo zaczyna w koncu zrastac bo juz mnie dobijal widok tego "tatara" na wierzchu gdy odwijalem pozostalosc napletka. Tylko teraz zaczekam czy wyjdzie z tego oponka a za jakis miesiac zapisze sie do dr Torza na pelne obrzezanie. Czyli mowicie ze jak zalatwie skierowanie najzwyklejsze od rodzinnego to moge sie zapisac w ibisie za darmo? ale bajer... Jutro ide do rodzinnego. Jak to dobrze ze istnieje tak pomocne forumszczygiel87 napisał:własnie po co wam robić zabieg za pieniądze??mi lekarz powiedzial, ze po co płacic za cos co mi się nalezy, a i tak lepiej tego nie wykonają. Wiele postów jest, gdzie wypowiadają się osoby, które płaciły za zabieg ok 2 tys i narzeka na spaprany zabieg. Praca lekarza to jedno, a dbanie o sprzęt po zabiegu to drugie. Moze być najlepszy lekarz na swiecie, a i tak w duzej mierze wszystko zalezy od twojego organizmu i samego siebie.