• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

9 TYGODNI PO OBRZEZANIU - PYTANIA

dawix819

New member
Witam, 22 marca byłem na zabiegu obrzezania całkowitego + usunięcie wędzidełka. Szwy powypadały po 3 tygodniach, przez 5 tygodni nosiłem opatrunek z gazy jałowej, członek skierowany ku górze. Aktualnie chodzę bez opatrunku w większości noszę luźną bieliznę.

Na miejscu cięcia nadal jest widoczna jakby oponka? Na pewno nie jest to high&tight ani low&tight, nie zostałem poinformowany jaką metodą mam robiony zabieg.
Żołądź jest w większości już przystosowany do życia, w niektórych miejscach nadal jest bardzo wrażliwy, a z tego co zdążyłem zauważyć najbardziej wrażliwe jest miejsce wędzidełka.

Postanowiłem po 9 tygodniach spróbować z małżonką seksu oralnego i to również nie jest przyjemne. Czuję duży dyskomfort i tak jak wspomniałem, najbardziej boli od strony wędzidełka, boję się, że to zostanie ze mną do końca życia.

Co poradzicie w tej kwestii, czy są sposoby jakieś na to? Może zbyt szybko zdecydowałem się na zbliżenie z małżonką? Jak to wyglądało u was Panowie?

Lubelski

Active member
Ja po roku się zastanawiam na poprawką czyli usunięciem wędzidełka...bo podobny dyskomfort mam😝...nie miałem tzw ciągnięcia pod napletkiem przez kilka miesięcy było naprawdę przyjemnie...niestety wróciło to ciągnięcie...jestem zdecydowany by usunąć wędzidełko by mieć 100% przyjemności z sexsu i masturbacji...dziś musze wiadro żelu wylewać by było przyjemnie.