Tworzę ten wątek dla potomnych bo sam kilka miesięcy temu będąc świeżo po zabiegu byłem ciekawy jak wyglądają efekty po wielu miesiącach.
A wiec zabieg w listopadzie 2022, mija 7 miesięcy.
Obrzezanie częściowe. Na luzie glowka w 80% zakryta. Podczas wzwodu napletek sam się zsuwa. O taki efekt mi chodziło. Po zabiegu bałem się że będzie ciasno ale po tych kilku miesiącach wydaje mi się że jest ok i chyba poprawki robić nie będę.
Pierwsze 3 miesiące smarowałam 2x dziennie Sutriconem. Obecnie nadal smaruje
na noc, po myciu.
Estetyka.. kwestia indywidualna. Dla mnie takie 6/10 ale że sprawność pełna to nie chce mi się kombinować i przechodzic kolejny raz przez etap gojenia.
Mozna z tego być zadowolonym?
Tutaj relacja zaraz po zabiegu.
A wiec zabieg w listopadzie 2022, mija 7 miesięcy.
Obrzezanie częściowe. Na luzie glowka w 80% zakryta. Podczas wzwodu napletek sam się zsuwa. O taki efekt mi chodziło. Po zabiegu bałem się że będzie ciasno ale po tych kilku miesiącach wydaje mi się że jest ok i chyba poprawki robić nie będę.
Pierwsze 3 miesiące smarowałam 2x dziennie Sutriconem. Obecnie nadal smaruje
na noc, po myciu.
Estetyka.. kwestia indywidualna. Dla mnie takie 6/10 ale że sprawność pełna to nie chce mi się kombinować i przechodzic kolejny raz przez etap gojenia.
Mozna z tego być zadowolonym?
Tutaj relacja zaraz po zabiegu.
Obrzezanie częściowe. Przebieg mojego leczenia.
Po jakim czasie mieliście zalecenie zmienić pierwszy opatrunek? U mnie wczoraj zabieg i jeśli nic się z opatrunkiem nie będzie działo (nie spadnie, nie przecieknie krwią..) to zmienić po dwóch dobach. Nic nie przecieka jednak jest tak założony ze przy sikaniu zawsze trochę się zamoczy. Lekarz...
meskiezdrowie.pl