Dzięki bardzoGoi się poprawnie. Puściły bo masz mocne wzwody. Niestety blizna w tym miejscu będzie bardziej widoczna. Nic poza tym.
Dzięki bardzoGoi się poprawnie. Puściły bo masz mocne wzwody. Niestety blizna w tym miejscu będzie bardziej widoczna. Nic poza tym.
Czy będą z niego ludzie ? Czy poddać się całkowitemu obrzezaniu ? I dziś mija 30 dzien od zabiegu , pytanie kiedy to się zagoi do końca bo narzeczona i tak ze wytrwała kobieta to wiadomoNa tym etapie delikatnie odciągaj napletek. Nie wiem, co znaczy "do samego końca". Staraj się nie rozciągać rany na siłę, bo to może mieć wpływ na bliznę, która powstanie w miejscu cięcia.
Postępuj delikatnie i z rozwagą. Rana się goi, daj czas.
Dzięki ogolnie jeszcze zauważyłem ze przy wzwodzie jest taka sytuacja ze ta skóra jest jakas jeszcze twarda i przy pełnym wzwodzie ciężko schodzi ten napletekJak stwierdzisz ze sie chcesz obrzezax to tylko sprawdzony i dobry lekarz.
Czy mieć jakiś powód do obaw ? Żołądź się bardzo pompuje przy wzwodzie i muszę delikatnie założyć samemu napletek i ściągnąć (tzn.pomoc mu w tym ) , i czuje lekki ucisk przy wzwodzie na ta żołądź ale mogę napletek normalnie założyć z powrotem przy wzwodzie , zdjęcie wzwód nie w pełni . Czy to spowodowane jest właśnie jeszcze tym otóż obrzękiem po tej operacji i tym ze tam się goi ? I czy to po zagojeniu ta twardsza skóra tam zrobi się (rozciągliwa bardziej ) ? Przepraszam ze tyle pytań ale kurde stres mnie normalnie z tym ogarnia bo już miesiąc minął a tu dalej się goi kurde. :/Z tego co widać, jeżeli będziesz chciał całkowite, to będzie niskie, że wszystkimi możliwymi konsekwencjami -doznania etc.
Na twoim miejscu bym dał se spokój na rok, a tam...
Witam wygląda to tak dziś jest dzień 39 po zabiegu i sytuacja jest taka że jak jest wzwód to gdy napletek zejdzie z żołędzi to czuje delikatny ucisk żołądź staje się napęczniała mocno , ale przy pomocy ręki mogę zakryć żołądź napletkiem z powrotem , tylko muszę z pod niej ten napletek wyciągnąć , martwi mnie ta oponka taka jest tylko z tej strony penisa co na fotce , jak to oceniacie poczekać aż się zagoi do końca i zrobić całkiem obrzezanie i się nie wkurwia… znów bo mam dość szczerze już tego :/ .Jak stwierdzisz ze sie chcesz obrzezax to tylko sprawdzony i dobry lekarz.
To się wyleczy i też robie całkowite co racja to racja , i u lekarza który się zna na rzeczy .ja powiem jedno- jak się ciachać to do zera. Mi też lekarz mówił,że plastyka itp. Ale powiedziałem mu wprost: Nie chcę mieć problemów, maści, poprawek itd. To zabieg po którym trzeba się „pielęgnować”. Czasem 2tygodnie, czasem 2 miesiące. Jak zrobić to RAZ i zapomnieć. Smarować, spać na plecach itp. Ale zrobić to raz i zapomnieć.
Bez urazy dla wszystkich, którzy mają problem z stulejką, ale wiem co mówię. Męczyłynem się 15lat. Teraz po całkowitym mam luz.
100% racji kolegoja powiem jedno- jak się ciachać to do zera. Mi też lekarz mówił,że plastyka itp. Ale powiedziałem mu wprost: Nie chcę mieć problemów, maści, poprawek itd. To zabieg po którym trzeba się „pielęgnować”. Czasem 2tygodnie, czasem 2 miesiące. Jak zrobić to RAZ i zapomnieć. Smarować, spać na plecach itp. Ale zrobić to raz i zapomnieć.
Bez urazy dla wszystkich, którzy mają problem z stulejką, ale wiem co mówię. Męczyłynem się 15lat. Teraz po całkowitym mam luz.
Pytanko mam jaka maść i co teraz żeby to się zrobiło jakies bardziej rozciągnięte ta skóra i na wędzidełku ?Noo jak stwierdzisz po jakims czasie ze jednak zabieg nie udany i dalej ciasno to wtedy mysl o obrzezaniu
Czy to pomoże w uelastycznieniu tej skory ? Czy może lepsza będzie jakas maść sterydowa żeby to jeszcze jakos rozciągnąć ta skore ?Jak sie zabliźniło to kup jakiś żel silikonowy lub na bazie cebuli na blizny, wcieraj kolistymi ruchami kilka razy dziennie do wyschnięcia i powinno pomóc. Jak sie nic nie zmieni na przestrzeni tygodni/miesiąca to wtedy bym sie martwił.