grzesiek1981_krk napisał:
Dzęki za odpowiedż. A czy ktoś jeszcze się wypowie co do wyglądu?? Mam jeszcze pytanie co do metody obrzezania. W czasie spoczynku muszę ściągnąć troche skóry żeby było widać blizny a podczas erekcji mam niewielką możliwość ruszaniem skóry. Czy to Low and Loose??
Z tego co widzę na fotkach, wygląda to bardzo dobrze.
Znam się na typach obrzezania i moim zdaniem jest to typ "low & tight" (przy "low & tight" szwy też są delikatnie schowane pod skórą jeśli robi to wprawny lekarz!).
A tak z ciekawości - masz wędzidełko usunięte czy pozostawione?
Po zdjęciach ciężko jest określić typ, gdyż nie wiemy jak ruchomy masz napletek i czy jesteś w stanie naciągnąć go na żołądź choćby w niewielkim stopniu i bez użycia siły. Odpowiedz sobie na te pytania i określ typ:
--> jeśli podczas spoczynku skóra zasłania lekko żołądź, lub wyraźnie dotyka korony żołędzia i jest przy tym bardzo ruchoma zarówno w zwisie jak i we wzwodzie, oraz mocno się marszczy, to jest to "low & loose" (czyli tzw. obrzezanie częściowe/połowiczne).
--> jeżeli nie jesteś w stanie swobodnie naciągnąć napletka nawet częściowo na żołądź, gdyż jest on całkowicie odsłonięty nawet w stanie spoczynku, a skóra jest tylko odrobinkę pomarszczona i podczas wzwodu praktycznie nieruchoma to jest to "low & tight" (obrzezanie całkowite).
Jedno jest pewne, napewno Twoje obrzezanie jest typu "low" gdyż blizna umiejscowiona jest blisko żołędzia (rowka zażołędnego).
Natomiast czy jest to "+loose" czy "+tight" to musisz ocenić sam na podstawie mojego opisu