witam Panowie, miałem częściową stulejkę, problem był we wzwodzie, napletek nie chciał zejść. Zdecydowałem się na obrzezanie częściowe staplerem, niemniej jednak mam wątpliwości czy aby dobrze wszystko poszło. Tak wiem to dopiero 6 tydzień ale widziałem na forum dużo lepsze efekty, może też być, że akurat to kwestia organizmu. Martwi mi jednak ten napletek, który jest tak jakby opuchnięty, być może to limfa. Czy któryś z Was miał podobnie? Na necie wyczytałem, że może to trwać nawet do czasu 6-9 miesięcy, dla mnie spoko, ale chciałbym się upewnić czy były podobne przypadki, bo ja sam nie wiem czy to duża ilość napletka czy po prosto limfa, dotykając czuje, że w środku to jeszcze się tam nie wszystko zrosło. We wzwodzie wygląda to lepiej i nie jest to aż tak zauważalne bo napletek się naciąga. Urolog mówił mi, że jest ok i ten obrzęk powinien z czasem zejść i ma to wyglądać tak, że w spoczynku będzie częściowo przykryta główka a przy wzwodach sama będzie się odkrywać, tyle że teraz raczej nie schodzi bo jest ta limfa. Panowie z góry dzięki za każdą konstruktywną uwagę.https://drive.google.com/drive/folders/1kF5eBfPyJ35locOPwsGfgd-xNLt9Amrh