• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

6 tygodni po obrzezaniu problem z zołędziem

abik123

New member
Witam jestem 6 tygodni po obrzezaniu i mój żołądź w obrębie cewki zrobił się bielszy i twardy i przez to ujście cewki otwór się zmniejszył jest na to jakaś maść ??? W sumie to jeszcze takie stwardnienie powstało za cewka w miejscu gdzie było wędzidełko też mam taki obszar 1cm z 1cm gdzie jak by się zebrała ropa taki jasno żółty plac nie jest spuchnięte miał tak ktoś ?

FreeHuman

New member
Cześć.Czy to wystąpiło tak z dnia na dzień czy poprostu od samego początku po obrzezaniu były problemy? Podeślij jakieś zdj bo tak "wróżyć z fusów" ciężko.

abik123

New member
Cześć.Czy to wystąpiło tak z dnia na dzień czy poprostu od samego początku po obrzezaniu były problemy? Podeślij jakieś zdj bo tak "wróżyć z fusów" ciężko.
Nie na początku jak chodziłem w bandażu tego nie było wydaje mi się że to później wyszło jak już żołądź ocierał o bieliznę. Dodam zdj jak dowiem się jak to można zrobić bo jeszcze nie dodawałem fotek..

arek a

Active member
Najlepiej jak najszybciej skonsultować się z urologiem, ponieważ 6 tygodni po zabiegu zwężające się, bielejące ujście cewki oraz twardy, żółty plac w miejscu wędzidełka mogą świadczyć o powikłaniach lub infekcji, których nie wolno leczyć na własną rękę. Do czasu wizyty nie stosuj żadnych przypadkowych maści, aby nie zmienić obrazu, wyglądu rany, a jedynie dbać o higienę, przemywając miejsce wodą, delikatnie je osuszaj i noś luźną, bawełnianą bieliznę aby uniknąć podrażnień.