Morgotheron
Member
Krem na blizny po zagojeniu. Ja zacząłem stosować po 5 tygodniach od zabiegu.I jeszcze pytanko ten krem na blizny to już mogę zacząć stosować czy odczekać jeszcze?
Krem na blizny po zagojeniu. Ja zacząłem stosować po 5 tygodniach od zabiegu.I jeszcze pytanko ten krem na blizny to już mogę zacząć stosować czy odczekać jeszcze?
Zastanawiam się wogóle czy używać tego kremu bo blizny mam małe a część schowany h...no ale może profilaktycznieNo na blizny poczekaj jeszcze az sie wszystko zabliźni np chociażby slady po szwach. Gdzieniegdzie możesz miec jeszcze nie dokońca zagojony zrost.
No dzięki, nie ma wyjścia to nie ma....trzeba czekaćMysle ze po tym przyslowiowym miesacu co chyba z reguly tondel kaze odczekac to już bedzie luxus tutaj u ciebie
Szwy w wiekszosci same wypadly po okolo 3 tygodniach (to bylo 3 lata temu wiec moge sie nieco mylic), jakies pojedyncze niedobitki sam wyjalem.Dzięki narazie poczekam nic aż tak bardzo mnie nie niepokoi.
A jak u Ciebie wyglądała sprawa szwów?tzn kiedy zaczęły wypadać, czy byłeś wyciągnąć no i kiedy?
Bo u mnie jutro mijają dwa tygodnie i szczerze gdyby po nocnym wzwodzie nie wyrwała się jedna na dole.....no mam wszystkie a na górze są jeszcze ciasne, wkurzają bolą tzn kłują chyba że na linii szycia dotknąć się nie mogę.
Zastanawiam się czy jakoś nie zacząć im pomagać żeby wypadły (rozpuściły się).
Pzdr dzięki
Możesz coś napisać jak z odczuciami po takim cięciu mając wędzidełko jako jedyna erogenna strefę?No dzięki, nie ma wyjścia to nie ma....trzeba czekać
Jedyna?? A kolosalny żołądź to ozdoba?Możesz coś napisać jak z odczuciami po takim cięciu mając wędzidełko jako jedyna erogenna strefę?
No w moim wypadku to ozdoba, nie sprawia mi przyjemności żadnej stymulacja żołędzia dla mnie to jakieś 5% odczuć z napletka nie mogę utrzymać wywołać. wzwodu bez leków o dojściu w pochwie czy jakim kolwiek seksie nie ma mowy bo nie dojdziesz przez godzinę takimi ruchami jak przy seksie brak czucia brak wzwodu dlatego jestem ciekawyJedyna?? A kolosalny żołądź to ozdoba?
Kurwa chlopie napisz to na trzeźwo albo jeszcze razNo w moim wypadku to ozdoba, nie sprawia mi przyjemności żadnej stymulacja żołędzia dla mnie to jakieś 5% odczuć z napletka nie mogę utrzymać wywołać. wzwodu bez leków o dojściu w pochwie czy jakim kolwiek seksie nie ma mowy bo nie dojdziesz przez godzinę takimi ruchami jak przy seksie brak czucia brak wzwodu dlatego jestem ciekawy
A czego nie zrozumiałeś?Kurwa chlopie napisz to na trzeźwo albo jeszcze raz
Ale sie przysrales do tego tondla. Miales obrzezanie low zrobione najpierw i powaznie spartaczone, gosc cie uratowal a ty masz problem ze masz ciasne obrzezanie. Przeciez to logiczne ze wycinajac stara blizne znowu ubywa troche skóry i z wewnętrznego i zewnętrznego i robi sie ciasniej. Btw teza z dupy ze sie zostawia troche wewnętrznego. To ile czy jest ciasno nie zalezy ile zostanie ci wewnętrznego tylko jak chirurg dopasuje te 2 kawalki skóry czyli po prostu ile wytnie. Mozesz miec ciecie low a mozesz miec przykryta skora zolerdzia.Dlatego jak już się wycina w większości wewnętrzna część napletka to się zostawia więcej zewnętrznego aby swobodnie skóra się posówała po trzonie. Nie robi się wtedy tak ciasnego obrzezania jak przy HIGH&TIGHT.
Tondlowi się popierdoliło high z low i uciął mi tyle skóry,że mam moszne w połowie penisa i ta skóra nie porusza się nic a nic i jest jak jest.
Tak gość mnie uratował dosłownie zrobił ze mnie eunucha. Za dużo wyciął zewnętrznego bo jakieś dobre 4 cm za dużo a twierdził ze tej skóry jest nadmiar także tego....Pomylił high z low.Nie rozumiem dlaczego gość jest tutaj tak wychwalany pod niebiosa, jakby niektórzy chcieli mu zrobić dobrze reklama xd. Ja posłuchałem jaki to fachowiec jest i zobacz jak skączyłem.Ale sie przysrales do tego tondla. Miales obrzezanie low zrobione najpierw i powaznie spartaczone, gosc cie uratowal a ty masz problem ze masz ciasne obrzezanie. Przeciez to logiczne ze wycinajac stara blizne znowu ubywa troche skóry i z wewnętrznego i zewnętrznego i robi sie ciasniej. Btw teza z dupy ze sie zostawia troche wewnętrznego. To ile czy jest ciasno nie zalezy ile zostanie ci wewnętrznego tylko jak chirurg dopasuje te 2 kawalki skóry czyli po prostu ile wytnie. Mozesz miec ciecie low a mozesz miec przykryta skora zolerdzia.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Kilka dni po obrzezaniu całkowitym | Stulejka | 1 | |
H | 10 dni po obrzezaniu całkowitym, czy wszystko jest okej? | Stulejka | 2 | |
M | 4 dni po obrzezaniu całkowitym (?) | Po zabiegu obrzezania | 8 | |
O | 13 dni po obrzezaniu całkowitym | Stulejka | 22 | |
O | 6 dni po obrzezaniu całkowitym | Obrzezanie | 3 |