• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

4 miesiące po obrzezaniu

Szymon23232

New member
Cześć. Jestem 4 miesiące po obrzezaniu całkowitym. Stulejka nabyta w wieku 18 lat, zabieg w wieku 19. Najlepsza decyzja jaką mogłem podjąć. Najgorsze pierwsze chwile po zabiegu, później już z górki. Doznania o wiele lepsze dla mnie i dla partnerki. Żołądź jeszcze się nie zagoiła w 100%. Załączam zdjęcia do wglądu - zdjęcia w spoczynku.

Dawid88

Well-known member
Bardzo ładnie. Możesz powiedzieć coś więcej o nabyciu stulejki jak to się stało? Było trochę ciasno coś uszkodziłeś? To ważne, że tak powiem, edukacyjnie.

dajkanienia

New member
No raczej w pień , tak piszą tu na tym portalu. Czyli wycięty cały napletek wewnętrzny. Dlatego blizna przy samym żołędziu. Czucie w samej główce zostaje dlatego w pień. No chyba że skóra jest na tyle luźna ,że zsuwa się i dotyka główki. Ale raczej nie. Szycie pod samym żołędziem z tego co widać.

Origami

New member
Jestem zaskoczony, u mnie wycięto 80-90% napletka wewnętrznego i znacznie to pogorszyło doznania. Ale skoro u ciebie jest nawet lepiej to gratuluję, serio. Ale dziwi mnie, że obcięto aż tyle, uzasadniono to jakoś?

Szymon23232

New member
Chirurg powiedział że dzięki temu nie bedzie szansy na nawrót więc zdecydowałem się na taką metodę + taki wygląd mi się raczej podoba