• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

4 miesiące po obrzezaniu

Szymon23232

New member
Cześć. Jestem 4 miesiące po obrzezaniu całkowitym. Stulejka nabyta w wieku 18 lat, zabieg w wieku 19. Najlepsza decyzja jaką mogłem podjąć. Najgorsze pierwsze chwile po zabiegu, później już z górki. Doznania o wiele lepsze dla mnie i dla partnerki. Żołądź jeszcze się nie zagoiła w 100%. Załączam zdjęcia do wglądu - zdjęcia w spoczynku.

Dawid88

Well-known member
Bardzo ładnie. Możesz powiedzieć coś więcej o nabyciu stulejki jak to się stało? Było trochę ciasno coś uszkodziłeś? To ważne, że tak powiem, edukacyjnie.

Szymon23232

New member
W dzieciństwie miałem stulejke, wtedy wystarczyło naciągnięcie. Później nawróciła początkowo mogłem ściągać napletek, jednak powodowało to duży ból i pękanie naskórka - podrażnienia więc zdecydowałem się na zabieg

dajkanienia

New member
No raczej w pień , tak piszą tu na tym portalu. Czyli wycięty cały napletek wewnętrzny. Dlatego blizna przy samym żołędziu. Czucie w samej główce zostaje dlatego w pień. No chyba że skóra jest na tyle luźna ,że zsuwa się i dotyka główki. Ale raczej nie. Szycie pod samym żołędziem z tego co widać.