Gładka blizna,dobra robota,i tak się to jeszcze rozejdzie i skóra będzie bardziej schodzić przy wzwodzie, wędzidełko też na gładko wycięte,te grudki to jest nic, sam mam podobne troszkę mniejsze,no i do tego nic ci nie puchnie mimo że masz tego wewnętrznego zostawione dużo,mi dalej lekko puchnie a już 8 miesięcy po,więc możesz być dumny z roboty
Hej takie pytanie - jak oceniacie bliznę. Trochę mnie zastanawia że jest że tak powiem taka czarna? U was też tak było ? Smaruje codziennie maścią silikonową. Czy się rozjaśni jakoś ?
z tego co czytałem w necie są maści wybielające właśnie po obrzezaniu,Najgorsze jest to że zapłaciliśmy wcale nie małe pieniążki a nasi operatorzy maja nas w dupie,Dobrze ze jest forum bo zawsze każdy Coś podpowie!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.