• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

35 lat: oceńcie i doradźcie

Matiii

Member
Ja miałem w lutym i jest świetnie, u mnie takie Medium&Loose. Praktycznie nic się u mnie nie zmieniło (jeżeli chodzi o odczucia itp.), jedynie co to wrażliwość, ale osobiście nie uważam tego za minus (nie mylić wrażliwości z odczuciami). Dobrze że się odważyłeś, nie warto przekładać bo taka stulejka to ogromy dyskomfort patrząc na to co jest teraz

Michuu93

New member
Mam dość podobnie do Ciebie, skóra mi zakrywa rany więc zero bólu oraz zero dyskomfortu

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ruuis

Member
Witam panowie :) prośba o spojrzenie i ocenę czy wszystko ok u mnie po zabiegu. Minął 3 dzień więc w sumie na świeżo. Ale wielu już to przeszło i ma doświadczenie więc może jakieś uwagi. Z góry dzięki. A niżej zamieszczam zdjęcia.

Ruuis

Member
Hmm z jednej strony tak aczkolwiek jeśli to tak zostanie że będzie w połowie przykrywało żołądź a w połowie nie to trochę ciulowo. Chyba bym wolał jakby albo całkiem przykrywal albo całkiem był odkryty.

Ruuis

Member
A takie pytanie - po zabiegu chodzicie z odsłoniętym żołędziem czy nie. O co mi chodzi - mam częściowe obrzezanie i napletek nachodzi mi częściow na żołądź i co za tym idzie szwy się kryją w środku trochę czasem doskwierając. może ktoś powiedzieć jak to jest albo było u was ?

Michuu93

New member
U mnie też zasłania szwy skóra , daje to większy komfort bo o nic Ci się nie zaczepia, mi mówiono po zabiegu że nie mam naciągać tylko ma swobodnie się ułożyć skóra

Ruuis

Member
Mija tydzień od zabiegu. Patrząc na zdjęcia po 3 dniach a teraz widać poprawe. Zeszła opuchlizna i te krwiaki. Wydaje się ok ale jakbyście mogli ocenić czy wszystko ok, byłbym wdzięczny

https://imagehost.pl/image/dc5fe

nie mogę się doczekać kiedy wypadną szwy - mam nadzieję że niedługo.