• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

3 tyg po, prawie idealnie.

Rafski2090

New member
Siemano Panowie,

jestem 3 tygodnie po pełnym obrzezaniu które robiłem w Holandii w szpitalu. Gojenie przebiega prawie znakomicie, dlatego też tu jestem. Jestem po prostu ciekawy jak to było u Was. Jak widać u mnie z tyłu penisa pod wędzidełkiem mam jeszcze jedną rankę i z przodu miałem małe zapalenie i mam dwie małe dziurki z których wcześniej leciała ropa i krew. Opochlizna zeszła lecz nadal są dziurki. Miał ktoś podobnie? Długo to zarasta ? Wiadomo, każdemu inaczej ale przynajmniej będę miał rozeznanie.
Dzięki !
Poniżej foty.

Rafski2090

New member
Ładnie wygojony, szwy same zeszły? Jak długo chodziłeś w opatrunku?
Szwy rozpuszczalne same zeszły. Główny opatrunek miałem dosłownie kilka godzin ponieważ poszedłem siknąć i wszystko się zmoczyło. Założyłem swój opatrunek, 2/3 małe gazy i plaster dookoła. Zmieniałem codziennie rano i wieczorem. Nosiłem około tygodnia. Po 2 tygodniach już przy erekcji mi nic nie wadziło. Pierwszy tydzień był uciążliwy pod tym względem, że w nocy fikał w opatrunki i to mnie budziło. Po za tym wszystko git.