Nie, co to daje?Wygląda dobrze, smarujesz czymś na blizny?
Luxmed Warszawa, dr LeszczyńskiU kogo robiłeś zabieg?
Wydaje mi się że low&tight, bo blizna jest bardzo blisko żołędzi (wycięli mi jak najwiecej napletka wewnętrznego) no i nie ma tam prawie żadnej „luźnej” skóry, chyba że jest mi bardzo zimnoJaki to styl ?
haha, u mnie w tej kwestii na odwrot, nie ma problemu z analem xD Ja na szczescie mam ciecie high ale dopiero 12 dni po zabiegu wiec jeszcze trzeba troche wytrzymac. Mam nadzieje, ze ostatecznie bedzie ok bo jeszcze mam opuchlizne. Ogolnie duzo osob narzeka na odczucia po cieciu lowOMG podziwiam opanowanie, bo sprzet wygladał strasznie. Wiesz skąd taki stan po zabiegu? U mnie tez byly sińce i duza opuchlizna, a po paru dniach wdała się infekcja rany po wedzidełku. Ale ogolnie bez porownania z twoim przypadkiem. Teraz juz mam zagojone wszystko jak trzeba i tak jak u ciebie, z seksem na "własna rękę" tez nie ma problemu (tylko z lubrykantem). Sytuacja zmienia sie przy akcji z żoną, bo ucisk penisa reką można kontrolować,ale pochwa juz takiej funkcji nie ma. Teraz żaluje ,że za małolata zrazilem ją do anala, bo to by chyba była optymalna opcja
Z tego co pamietam to po zabiegu miałem otwarte naczynka krwionośne, chyba 2 albo 3 których doktor nie zamknął albo się rozpękły w międzyczasie. Zabieg w piątek rano, a w sobotę wieczorem jechałem do szpitala by zatamować krwawienie, więc przez cały ten czas do wnętrza mojego sprzętu sączyła się krew, więcej się jej wylewało z naczynek niż się wydostawała przez ranę i dlatego był takiego koloru i taki opuchniętyOMG podziwiam opanowanie, bo sprzet wygladał strasznie. Wiesz skąd taki stan po zabiegu? U mnie tez byly sińce i duza opuchlizna, a po paru dniach wdała się infekcja rany po wedzidełku. Ale ogolnie bez porownania z twoim przypadkiem. Teraz juz mam zagojone wszystko jak trzeba i tak jak u ciebie, z seksem na "własna rękę" tez nie ma problemu (tylko z lubrykantem). Sytuacja zmienia sie przy akcji z żoną, bo ucisk penisa reką można kontrolować,ale pochwa juz takiej funkcji nie ma. Teraz żaluje ,że za małolata zrazilem ją do anala, bo to by chyba była optymalna opcja
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | 4 miesiące po obrzezaniu | Po zabiegu obrzezania | 5 | |
P | 4 miesiące po obrzezaniu Puszcza miejsce szycia | Obrzezanie | 2 | |
V | Opuchlizna 3 miesiące po obrzezaniu | Inne | 0 | |
K | 3 miesiące po obrzezaniu | Po zabiegu obrzezania | 2 | |
K | 4 miesiące po obrzezaniu | Stulejka | 3 |