• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.
Dobra, mam foty.
powiedzcie czy są jakieś mankamenty? Jak na mój gust to jest całkiem dobrze, jeszcze są jakieś miejsca gdzie jest troszeczkę bardziej czerwono, ale linia jest mało widoczna, tzn jest widoczna ale „blenduje się” jakby.

kamil.ciesielka

New member
@arek a z tego co wiem to on wszystkim wciska low and tight chyba tak mu najłatwiej kasa i następny. Tak jak napisałeś są zabiegi i zapisałem się na plastykę kąta praciowo mosznowego ale to koszt 8tys, gdyby Tondel nie spartaczyl roboty to nie trzeba by było tego robić, u mnie nie ma skóry żeby cokolwiek zrobić wyrównać czy coś mam absolutne minimum, tak myślałem że kupię ekspander do rozciągania żeby trochę powolutku tę skórę rozciągnąć.I jeszcze jedno. Ktoś tam pisał nie wiem czy w tym poście wyżej czy w podobnym że nie ma co przepłacać za zabiegi u dr chomicz. Byłem u pani doktor i na prawdę czułem się "zaopiekowany" i wysłuchany w każdej kwestii która mnie męczyła. Jeżeli ktoś uważa że nie warto wydać więcej za to mieć zrobione najlepiej jak się da i możliwie jak się chce, to powodzenia tam w życiu z takim podejściem. Penisa masz jednego na całe życie to nie jest kwestia blizny na nodze czy brzuchu żeby tak podchodzić do tematu i na tym oszczędzać. Tondel skasował mnie na 3 koła i co z tego skoro spartaczyl robotę a Ty się człowieku mecz co dalej.