no więcej się z nim nie zamierzam kontaktować, nie ma po co za bardzo, wiedziałem że zawsze może coś pójść nie tak ale że drugi raz będę musiał to przechodzić no to się w życiu bym nie spodziewał
Nie ma co się zalamywać,pierwszy krok zrobileś,a że nie znałeś forum no to trudno,będziesz mógł doradzać innym tutaj i pomagać jak naprawisz to co masz teraz
ja polecam nie czekać tylko to poprawić póki rana jeszcze nie jest zagojona. Niech jakiś profesjonalny lekarz to otworzy jeszcze raz i poskłada to się zagoi dobrze. Ja miałem robioną poprawkę po 3 tygodniach od pierwszego zabiegu bo się źle goiło, ale nie wyglądało to aż tak strasznie.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.