Witam wszystkich serdecznie,
Jestem już 24 dni po zabiegu i mam kilka wątpliwości. Stan mojego sprzętu zaraz po zabiegu rozwijał się super: opuchlizna szybko zniknęła, nie miałem żadnych problemów ani bólu. Problem zaczął się robić gdy po ok. 1,5 tygodnia wypadła jedna szwa moim zdaniem za szybko i nie zrośnięta skóra utworzyła ubytek (rana) z której się sączyła ropa. Kolejno wypadły może z 3 szwy i wszystko okej lecz teraz po 24 dniach resztę szwów niestety zostało
nie wiem jak długo jeszcze mogę czekać ?? Staram się jak najwięcej moczyć w rumianku oczywiście odpowiednio dbam o higienę. Kolejna sprawa to ucisk w miejscu szwów. Powiedźcie mi czy to norma czy raczej nie ?? W linii gdzie było cięcie i są szwy (lub w tych kilku miejscach gdzie szwów nie ma) czuję ucisk podczas wzwodu
Ne wiem czy skóra w tym miejscu się rozciągnie czy nie ?? Dzięki za jakiekolwiek wskazówki.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Jestem już 24 dni po zabiegu i mam kilka wątpliwości. Stan mojego sprzętu zaraz po zabiegu rozwijał się super: opuchlizna szybko zniknęła, nie miałem żadnych problemów ani bólu. Problem zaczął się robić gdy po ok. 1,5 tygodnia wypadła jedna szwa moim zdaniem za szybko i nie zrośnięta skóra utworzyła ubytek (rana) z której się sączyła ropa. Kolejno wypadły może z 3 szwy i wszystko okej lecz teraz po 24 dniach resztę szwów niestety zostało
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów