Rozumiem, ale wiesz, mogą Ci się tunele porobić i blizna nie będzie wyglądała estetycznie@RandomGuy One same powinny wyjść, niby 3/4 tygodnie trzymają a dopiero 4 tydzien bedzie zaczynał się za 2 dni...myślę co tu wykombinowac
Rozumiem, ale wiesz, mogą Ci się tunele porobić i blizna nie będzie wyglądała estetycznie@RandomGuy One same powinny wyjść, niby 3/4 tygodnie trzymają a dopiero 4 tydzien bedzie zaczynał się za 2 dni...myślę co tu wykombinowac
Miałem robione obrzezanie całkowite(mam nawet temat założony na forum), szwy rozpuszczalne, które do końca rozpuszczalne raczej nie były, połowa zaczęła wypadać w trzecim tygodniu, reszcie musiałem sam pomagać.@RandomGuy miałeś szwy? Obrzezanie całkowite? Po jakim czasie Ci wyszly?
@bodek99 który tydzien u Ciebie? Bo twoje wyglada calkiem dobrze juz
Żadnych dziurek nie mam, pilnowałem bardzo tego czasu wyciągania szwów, żeby po zagojeniu w miarę szybko się ich pozbyć, a co do strupków to pewnie jakaś zaschnięta krew na nici.@RandomGuy porobiły Ci się dziury jakieś? Moje wszystkie są rozpuszczalne. Mam takie jakby czarne strupki?! I nie wiem co tu zrobic teraz, jutro dokladnie 4 tygodnie mijają
Co? Czemu dziadek? Chłop normalny, dziadkiem bym go nie nazwał, jeszcze ślepawym?. Byłem u niego miesiąc temu i wszystko wyszło zajebiście i bez powikłań. Fortuny też to nie kosztowało, płaciłem 2100, ale to wiadomo jeden powie że dużo, drugi że mało, nie mnie oceniać.Podobno on taki dziadek ślepawy już?