A masz zbliżenie na Blizne?
A masz zbliżenie na Blizne?
Mam coś takiego, trochę niewyraźne. Jeśli potrzeba to mogę zrobić lepsze.A masz zbliżenie na Blizne?
Super jak dla mnie lepiej niż przed. Nie miałem stulejki. Ty tez jest obrzezany? Czy się zastanawiasz
Wlasnie przed nie zrobilem foty. Ja miałem na tyle długi napletek że sporo wystawał poza żołądź. Przed obrzezaniem zacząłem nosić odkryta główkę jakiś rok może dwa. Ja już dużo wcześniej przyzwyczaiłem żołądź do braku napletka. Na pewno coś tam stracił na doznaniach tzn po prostu jest inaczej dla mnie lepiej. Ja psychicznie poprostu chciałem to zrobić podobało mi się to.Chce zrobić z powodu nadmiaru napletka. Czy żołądź nie stracił na doznaniach? Masz zdjęcie przed?
Smarowales czymś blizne?Mam coś takiego, trochę niewyraźne. Jeśli potrzeba to mogę zrobić lepsze.
Super jak dla mnie lepiej niż przed. Nie miałem stulejki. Ty tez jest obrzezany? Czy się zastanawiasz
Wlasnie przed nie zrobilem foty. Ja miałem na tyle długi napletek że sporo wystawał poza żołądź. Przed obrzezaniem zacząłem nosić odkryta główkę jakiś rok może dwa. Ja już dużo wcześniej przyzwyczaiłem żołądź do braku napletka. Na pewno coś tam stracił na doznaniach tzn po prostu jest inaczej dla mnie lepiej. Ja psychicznie poprostu chciałem to zrobić podobało mi się to.
Pierwszy lekarz dał mi maść na blizny, a dr drabina powiedział po drugim zabiegu ze niczym się nie smaruje. Aha pierwszy lekarz używał nici rozpuszczalnych a dr drabina zwykłych tzn ze trzeba iść do niego na zdjęcie szwów. I na moje oko założył że 3 razy więcej szwów niż pierwszy lekarz. On ma po prostu mega doświadczenie i wie o co kaman w obrzezaniu.Smarowales czymś blizne?
Wygląda kozak moim zdaniem.Tu dodam też we wzwodzie wiem że inne linki coś tam nie dzialaly
Nie. Podobał mi się wygląd całkowitego.Nie chciałeś zrobić częściowego?
Co do szwow mialem tak samo. Zwykłe nierozpuszczalne i do tego bardzo ich dużo i gęsto, chyba z 35 szwów naliczyłem.Pierwszy lekarz dał mi maść na blizny, a dr drabina powiedział po drugim zabiegu ze niczym się nie smaruje. Aha pierwszy lekarz używał nici rozpuszczalnych a dr drabina zwykłych tzn ze trzeba iść do niego na zdjęcie szwów. I na moje oko założył że 3 razy więcej szwów niż pierwszy lekarz. On ma po prostu mega doświadczenie i wie o co kaman w obrzezaniu.
Jak radziłeś sobie z mocnymi erekcjami? Wyciągał Ci szwy?Minęły 2 lata.Zapodaj.net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
Udostępnij swoje zdjęcia i pliki graficzne za darmo bez rejestracji.zapodaj.net
Obrzezanie tylko i wyłącznie z własnego wyboru.
Nigdy nie chciałbym wrócić do stanu sprzed. Jestem mega zadowolony żona też ładnie i przyjemnie. Polecam
Pytania zadawajcie
W 1 dobie jakoś udało mi się powstrzymać erekcję. Potem nie było problemu szwów było dużo i nic nie bolało.Jak radziłeś sobie z mocnymi erekcjami? Wyciągał Ci szwy?