Czy mógłbyś pokazać, jak to teraz wygląda w spoczynku?W 1 dobie jakoś udało mi się powstrzymać erekcję. Potem nie było problemu szwów było dużo i nic nie bolało.
Czy mógłbyś pokazać, jak to teraz wygląda w spoczynku?W 1 dobie jakoś udało mi się powstrzymać erekcję. Potem nie było problemu szwów było dużo i nic nie bolało.
Czy mógłbyś pokazać, jak to teraz wygląda w spoczynku?
Ja cb rozumiem nie chce odzyskać napletka tylko to czucie żeby jakieś było bo naprawdę w jakieś depresję już przez to wpadam ....nie mam ani porannych wzwodów a dojść z partnerką to jest tak samo ciężko
Ciężko mi pow bo przed zabiegiem jakoś też duzo nie uprawiałem seksu że względu na ból a jak to robiłem to przy alkoholu jakoś mi się udawało że tak powiem ale po zabiegu jest tragedia myślałem że to samo minie a tu dupa używałem jakieś żele chlodzace intymne a czucie to tak odrazu straciłem wydaje mi się poprostu jak dotykam żołędzia nie czuję żeby to była moja część ciała ...@Grosso17 a próbowałeś lubrykantu chłodzącego/rozgrzewającego albo podnoszącego czucie? W ogóle czucie traciłeś progresywnie, trochę po trochu z miesiąca na miesiąc czy stało się to jakoś raptownie?
Tak ten kawałek napletka pozostał tam mam najwiec bodzccy tak mi się wydaje ale no ale jak wchodzę. W partnerke to już takich odczuć nie mam jedynie jak na ręcznym próbuje@Grosso17 ale żele kompletnie nic nie dały czy chociaż minimalnie inne miałeś odczucia? Nie ma co też porównywać cały czas stan sprzed zabiegu do tego jak jest po. Mimo wszystko erogenne powinno zostać miejsce po wędzidełku czy okolice rowka żołędnego prącia. Po obrzezaniu trzeba znaleźć swoje ulubione miejsca i przestawić się z tego co było po staremu na nowo. W ogóle pozostał Ci kawałek napletka wewnętrznego? Też powinien być erogenny.
Ciężko powiedzieć naprawdę poprostu myślałem jak się wygoi to wszystko będzie ok dziś bylem u lekarza z tą suchota przepisał mi maść pogadałem s nim trochę o tym zabiegu i ponoć twoerdizl że po roku czasu to może być za mało żeby żołądź odzyskała wrażliwość bo tyle była napletek zasłoniętaMoze podczas znieczulenia przed zabiegem lekarz wbił sie zbyt głęboko i uszkodził jakis nerw?