Co do opatrunków to tak u mnie wygladaja od 6 dniStosowałeś ciasne opatrunki na nocne wzwody? Moim zdaniem to jest powód tego jak on teraz wygląda. Penis stawał i sobie wszystko rozciągał. Zagoi się, tylko to potrwa dłużej.
Co do opatrunków to tak u mnie wygladaja od 6 dniStosowałeś ciasne opatrunki na nocne wzwody? Moim zdaniem to jest powód tego jak on teraz wygląda. Penis stawał i sobie wszystko rozciągał. Zagoi się, tylko to potrwa dłużej.
Godzinę robiłeś opatrunek?Ja robilem raz dziennie sle mega dokladnie, zajmowalo mi to dobra godzine. Mocz nie trafial na opatrunek
Tak, zanim to odkleilem mimo duzej ilosci wody i octaniseptu, pozniej dokladnie powoli i delikatnie mylem.Godzinę robiłeś opatrunek?
I jak zadowolony jestes?Juz ponad rok
zapomnialem juz, opatrunek smarowalem mascia emofix
No to widocznie kwestia krwawienia, w sensie im więcej tym więcej strupa czy zaschniętej krwi i tym samym jebania żeby to zmiękczyć. Już wiem o co chodzi.Tak, zanim to odkleilem mimo duzej ilosci wody i octaniseptu, pozniej dokladnie powoli i delikatnie mylem.
Ogolnie rozpuszczalem szare mydlo w cieplej wodzie, ktore mialem w kostce a nie w plynie.
Generalnie najpierw musialem zagotowac wode czekalem az wystygnie wrzucalem do tego szare mydlo i czekalem az sie rozpusci.
sciagalem opatrunek caly czas obficie polewajac bo ciezko bylo to odkleic…
nastepnie tskie dokladniejsze mycie miedzy innymi z zaschnietej krwi co bylo czasochlonne.
na koniec ontanisept i suszenie + zalozenie nowego opatrunku
@up
mnie 7-8 razy niestety cierpie na wysokie libido bo bardzo, bardzo latwe osiaganie erekcji co bylo niekorzystne po zabiegu