Witam, 11.03 mialem zabieg pełnego obrzezania i mam pytanie, wypadł mi juz jeden szew ale zauwazylem ostatnio ze skora zaczyna mi pekac w miejscu szycia, zaznaczylem na zdjeciu. Jest sie czego obawiac? Do tej pory żadnych problemow nie mialem, wiekszej opuchlizny itp
Super jak pozbedziesz sie wszystkich szwów to mniejsze ryzyko naderwania miesc szycia wtedy opatrunek juz nie bedzie potrzebny nie zaprzestawaj moczenia nawet przez pare tyg np. kora dębu ma właściwości obkurczajace dzieki temu pozbyłem sie zgrubien w miejscach szwów
No farciarze maja szczescie kazdemu inaczej sie goi zależy od organizmu ja tez nie mogłem narzekać jedynie co to troche zajęło, by zwalczyc zagubienia w miejscach po szwach
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.