• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

10 dni po zabiegu - stapler - całkowite

NaylStap

New member
Cześć. Jestem 10 dzień po obrzezaniu całkowitym staplerem. Jak myślicie? Jest to już etap gdzie zszywki powoli zaczną wypadać?

NaylStap

New member
Cześć. Jestem 10 dzień po obrzezaniu całkowitym staplerem. Jak myślicie? Jest to już etap gdzie zszywki powoli zaczną wypadać?
Dodam, że jeszcze wczoraj niektórych nie widziałem. :) dzisiaj już są widoczne. One odpadną samoistnie podczas prysznica? Zwykłego funkconowania w opatrunku?

NaylStap

New member
Nic nie mam zamiaru robić. Zgodnie z zaleceniami. 14 dnia masować linomagiem. Tak z ciekawości pytam tylko czy to bliżej jak dalej…

Dawid88

Well-known member
No zwykłe szwy trzyma się 2 tygodnie, więc też tak przyjmij że w czasie 2-3 tygodni od zabiegu powinny wypadać

Arek4u

Active member
Jest dobrze. Z każdym dniem będą wypadały następne. U mnie najdłużej trzymały się przy wędzidełku. Jak będziesz widział że któraś zaczyna wypadać , tzn trzyma się na jednym zaczepie to zawsze warto ją wyczepic żeby rany niepotrzebnie nie robiła.