• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Znani lekarze od skrzywienia

ronnie253

New member
Ja bym tego nie ruszał, nie warto czegoś takiego ciąć, to że jest trochę przekręcony w osi to uj z tym, jedyne co bym zrobił to schudnął.

kamikaze12

Active member
Odmówiło mi 2 lekarzy podobno top z polski że nie umieją czegoś takiego.zrobic jak derotacja pracia masakra jakaś serio żyjemy w czasach że można zrobić z penisa pochwe a nie umieją zrobić operacji derotacji penisa..

arek a

Active member
Zależy z której strony się na niego patrzy, tu wygląda świetnie, z drugiej strony trochę gorzej, ogólnie wystarczająco. Ale rozumiem i szanuję wybór kamikaze, jak jest możliwość korekty na +, to uszanujmy Jego wybór i życzmy mu powodzenia 💪

kamikaze12

Active member
Ja juz to wszystko pie.dole nie mam na to siły mam 30 lat z mózgu sito do tego ten okropny penis nie chce już żyć wolę się powiesić mam tego serdecznie dosyć

arek a

Active member
Z powodu penisa chcesz się powiesić??
Co z Tobą?, jeden narząd, który jest ok ma decydować czy masz żyć, czy nie??
Myśl pozytywnie, będzie dobrze, uwierz w to w końcu. To w gaciach nie może decydować o Twoim być, czy nie być?

Ostatnia edycja:

kamikaze12

Active member
Tylko tak wam się wszystkim wydaje bp nie jesteście w mojej skórze jak mam z takim żalem żyć do życia że mnie skrzywdziło i dało chorobę taka a nie inna to wolę to nędzne życie przerwać mam 30 lat jestem prawiczkiem z takim penisem to jedynie koze mogę wyruchac

arek a

Active member
Czy ty urodziłeś się tylko dla penisa?
Czy penis jest Twoim panem?
Czy penis, to Twoje jedyne bogactwo?
Czy tylko penis daje Ci zdrowie i życie?
Czy od Twojego penisa zależy Twoja rodzina bliższa, czy dalsza i relacje z nią?
Czy penis uzdalnia Cię do pracy i zarobku?

Ostatnia edycja: