• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Złupek po usunięciu stulejki i obrzezania

Panowie...po jakim czasie wam spłaszczył się złupek?to ta oponka w kształcie pierścienia na prąciu...u mnie mija 6 tygodni po operacji i dalej jest na prąciu...smarowałem sterydem i nic nie pomogło 😝obawiam się że trzeba będzie pomóc skalpelem.

Mi się zdaje że tylko złupkowi trzeba będzie pomóc...gdzieś widziałem filmik na youtube,jak lekarz właśnie ten zupek usuwał tylko,napletek zostawił

To złupek,blizna po operacyjna...u niektórych nie występuje,u niektórych samo się spłaszcza,u niektórych trzeba pomóc skalpelem i to wyciąć....Załupek, czyli stan, w którym napletek zostaje uwięziony za żołędzią, może być powikłaniem po operacji stulejki, zwłaszcza jeśli nieprawidłowo zregeneruje się rana. W takiej sytuacji zaleca się konsultację z lekarzem, który oceni sytuację i zaleci odpowiednie leczenie. Może to obejmować odciągnięcie napletka, jeśli obrzęk jest niewielki, lub w bardziej zaawansowanych przypadkach interwencję chirurgiczną. 21lipca mam urologa

Mam zerwaną noc z najlepszą kochanką Renatą...z okularami vr,kumatym nie muszę tłumaczyć że to cripi doznanie ci co próbowali😎6h jazdy za mną na pełnej,4 dojścia za każdym razem intensywne,4 dojście to lało się ze mnie tak że się zlałem.XD...jestem dość płodny ale nie przepuszczałem że aż tak żebym się zalał cały...czyli jak spust mam mocniejszy niż przy stulejce,to nic mi raczej po za złupkiem nic nie dolega...po czwartym dojściu jak mnie zalało,już nie dałem,bo mnie ten złupek bolał jak ściągałem go do końca...i odpuściłem dalszą zabawę. dziś penis w normalnym stanie.