• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

zerwane wedzielko

ekler123

New member
Hejka. Niecale dwa tygodnie temu podczas mastrubacji zerwalem sobie wedzielko (o czym sie dowiedzialem na wizycie u urologa, wczoraj).. przez pare dni penis byl opuchniety, nieduzy krwiak, niewielkie bolesci.. urolog stwierdzil ze wszystko sie goi ok i ze nie ma potrzeby zadnej interewencji, ewentualnie zebym w przyszlosci rozwazyl sobie naciecie tego wedzilka, bo mam delikatnie przykrotkie.. ale mam pytanko: czy to normalne ze mijaja juz dwa tygodnie, a okolice penisa dalej podszczypuja? i jak to wyglada potem ewnetualnie przy stosunku, czy mastrubacji? I czy to normalne, ze teraz w okolicach napletka mam troche wiecej skory niz normalnie? ile najlepej sie wstrzymac od ewnetualnosci aktywnosci, miesiac? nie udalo mi sie dokladnie o wszystko wczoraj dopytac, bo bylem bardzo zesrany ta wizyta i podejrzewalem najgorsze, a z tego co sie dowiedzialem to wcale nie jest taki niepopularny problem.

Ostatnia edycja:

piotr149

Member
Jest popularny, i dopóki nie współżyjesz, to będziesz żył bo masz wplyw na to jak sobie trzepiesz kapucyna. Potem będzie tylko gorzej bo skoro raz się przydarzyło to gwarantuje ci że przy spontanicznej akcji przydarzy się znowu. Pytanie zasadnicze czy masz przykrótkie tylko wędzidełko czy napletek też stanowi problem. Skóry masz tyle samo bo tam nie spawnuje się skóra, masz opuchnięte to się wydaje że więcej, jak bardzo była spora rana to tak będzie. Bez zdjęcia nie sposób cokolwiek więcej powiedzieć