Jarcy. Wiem, że poruszasz się już trochę w temacie, zgadzam się, że 95 procent nie tylko urologów ale wszystkich specjalizacji to debile ale nie gniewaj się ale jeśli z tego co widzę co opisujesz to tak u ciebie bardzo chaotycznie i ma prawo zresztą tak być przy niskim stażu choroby to leczenie przebiega. Nie ma na celu cię obrazić bo u mnie tak wyglądało leczenie przez prawie 5 lat. Przykład Groma i pewnie kilku innych szczęśliwców pokazuje, że można to wyleczyć. A ty tak a to pijawek chapsnales a to fali spróbowałes a to jakieś psychotropy i fajnie bo to wszystko leczy prostatę tylko , że problem w tym i ja to tak rozumiem, że to wszystko niepoukładane w pizdu. Np fala z tego co wiem powinna być wykorzystana w momencie kiedy posiewy są już czyste a objawy jeszcze trwają celem redukcji zwapnień, psychotropy podobnie są na końcu kuracji kiedy jest już czysto plus często fizjoterapia. A ty tak to rozczastkowales nie biorąc pod uwagę że tak jak kiedyś podkreślał grom trzeba przyjebac z każdej strony. A gdybyś tak przygotował organizm suplami przez parę miesięcy, zdiagnozował dokładnie patogen przeleczyl porządnie antybiotykami, lekami na udostępnianie prostaty plus w tym czasie szczepionka zioła suple na końcu kiedy czysto fala plus fizjo i coś na głowę to nie wiesz czy już dzisiaj nie był wyleczony. No ale nie zrobiłeś tak i ja też tak nie zrobiłem. Dlatego narazie wale abx żeby było jałowo a później będę kminil jak wyciszyć objawy, choć wierzę że ze zniknięciem bakterii to tak naprawdę one same powinny ustępować bez żadnych fal etc. Co do twojego pytania odnośnie E Coli to tak mi tłumaczył doktor jak wyżej. I jest to możliwe bo to są tak zwane konfekcje, bakterie działają w synergii , jedna kolonia dominuje druga a tamtą spokojnie czeka w formach przetrwalnikowych jak jedna dostaje po dupie to druga zaczyna rosnąć bo ma pole do rozwoju. Na logikę to by nawet tłumaczyło dlaczego czasami ktoś bierze abx a jego stan ulega pogorszeniu bo tłucze abc jeden patogen a drugi też przecież może powodować stan zapalny. To ostatnie zdanie to już moja teoria. Głowy do góry. Namierzyć gada a później przekurwic abx i jak się nie zdechnie to w końcu musimy się wyczyścić