Słyszałem, że wiele osób właśnie poleca i ceni to laboratorium. Sęk w tym, że nie każdy ma blisko do Waw-ybadbak -warszawa.Nie jestem ani z krakowa , ani z warszawy. Mam ok 200 km w oba miejsca . Ale w tym lab. jak coś jest zawsze wyjdzie. Wielka szkoda,że nie robią już autoszczepionek.
W Badbag bakterie wychoduja, ale z dobrym antybiogramem już gorzej nie zrobią na leki szpitalne czy nawet nitroksolina czy fosfomycynę o podaniu MIC nie wspomnę . Wychodzą u nich bakterie gdyż materiał odrazu idzie do chodowli i dość długo trzymają np ostatnio na wynik czekałem prawie 3tyg.Ja tu czegoś nie rozumiem z tymi labolatoriami czy to możliwe aby ten cały Badbak robił coś czego nie robią inne labolatoria? I aby te inne pomimo że u nich nigdy nic nie wychodzi funkcjonowały tyle lat ?
Kolejną sprawą jest czy te bakterie wykryte w badbaku doprowadziły kogoś do wyleczenia ? Bo z kim by nie pogadał to faktycznie u nich wychodzi a nigdzie indziej nie. Pisałem już z kilkoma osobami po badbaku gdzie sporo wykryli ale jescze nawet z jedną która pomimo wykrycia bakterii dzieki temu sie wyleczyła stosując celowane antybiotyki.
Haha miałem to samo debata nad cewką 3 Panie jedna nawet mówiła, że jak 30 lat pracuje to takiego czegoś nie widziała i materiał odrazu pod mikroskop - wiedzę mają naprawdę dużą. Co do obiektu klimat PRLI nie powiem bo jak babki zaczęły mi sprzęt oglądać to tam debata trwała długo , więc jak ktoś ma jakieś dermatologiczne tematy to po wymaz najlepiej do nich, babki na oko lepiej potrafią ocenić jakąś dermatoze niż ci pozal się Boże lekarzyki
To chyba i ja skocze niech panie sobie poogldaja może coś nowego się dowiem o mojej cewceHaha miałem to samo debata nad cewką 3 Panie jedna nawet mówiła, że jak 30 lat pracuje to takiego czegoś nie widziała i materiał odrazu pod mikroskop - wiedzę mają naprawdę dużą. Co do obiektu klimat PRL
Tak, to powszechnie stwierdzony objaw Levoxy, a Góralu zauważyłeś dużą poprawę?Panowie ja brałem Levokse 2014 roku dwa razy po miesiącu Napewno mi pomogła ale zauważyłem ból ścięgna Achillesa prawej nogi nie zwracałem na to uwagi smarowalem voltarenem i jakoś było pod koniec roku 2014 poszedłem do ortopedy bo ból się nasilał i puchła noga ale nie mówiłem że brał Levokse ortopeda stwierdził stan zapalny ścięgna Achillesa z naciekiem i zacząłem leczyć to ale w kwietniu 2015 rozerwalem całkowicie ścięgno Achillesa prawej nogi i musiałem mieć rekonstrukcje już inaczej się nie dało pytałem swojego uro czy to mogło być po levoksie powiedział mi że nie miał takiego przypadku i co wy na to a w ostrzeżeniach piszę że mogą być powikłania ścięgien
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |