Nie chorowałem na ZGK, po prostu nie miałem co robić i z nudów chodziłem od urologa do urologa i robiłem badania na własny koszt, a różne przykre objawy to tylko wymysł mojej wyobraźni. Chodziło mi o to tylko żeby teraz mieć co pisać na forum o prostacie
Przyczepiłeś się do mnie jak rzep do psiej d.py. Nie wierzysz że się wyleczyłem antybiotykiem to twoja sprawa, nie zabiegam o to żebyś ty czy ktoś inny mi wierzył. Widać chyba zazdrość przez ciebie przemawia albo frustracja. Mimo wszystko życzę zdrowia.Ja jeszcze nie wiem jestem w trakcie, jak bym był zdrowy to na pewno zniknąłbym z tego forum, mam ciekawsze rzeczy do zrobienia, zresztą pogoda jest kiepska to zaglądam tu czasem, jak się wyleczę to znikam, nie tak jak prostownik całe życie na tym forum, 30,40,50 100 razy o Cipronex i wyleczeniu, potem zwężenie, wybiera się i wybiera na zabieg i co?łapka w górę tych co myślą że pójdzie. A co z ziołami? już nie pomagają?.
ależ twoje posty są bardzo cenne, to ty tylko uważasz że jestem do ciebie nastawiony negatywnie, ja ci wierzę, że mogłeś się wyleczyć cipronexem 500 w 30 dni, uwagi dotyczące ziól też, pozdrawiamPrzyczepiłeś się do mnie jak rzep do psiej d.py. Nie wierzysz że się wyleczyłem antybiotykiem to twoja sprawa, nie zabiegam o to żebyś ty czy ktoś inny mi wierzył. Widać chyba zazdrość przez ciebie przemawia albo frustracja. Mimo wszystko życzę zdrowia.
Więcej twoich postów nie zamierzam komentować.
nie zgodzę się, poczytałem, porozmawiałem z lekarzami jaki skutek przyniesie wyleczenie i skąd mogę wiedzieć że jestem zdrowy, więc teoria jest taka że po przebytym zgk czasami pozostają zwapnienia i ja w to wierzę, bo po zapaleniu płuc też czasami pozostają zwapnienia, jak znajdę link to ci wyśle, tyle że po angielsku, ale jak poszukasz w google to też znajdziesz.
Może zacznę od tego że piję 4 do 4.5 litra płynów, dziennie
wyniki badań posiewy wykonane w Polmedzie, czyli żadna rewelacja ale uważam osobiście że wiarygodne.
pewnie że nie, ciepło w prostacie, działa kojąco. zresztą jak tu zaistniałem to napisałem.Richard nie wydaje mi się by sama woda i robienie posiewów załatwiło sprawę.
Richard nie wydaje mi się by sama woda i robienie posiewów załatwiło sprawę.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |