Witajcie
W wrześniu e coli w moczu i objawy przygasilem stan zapalny masażem prostaty oraz czopkami proktosedon. Od września do listopada 12 zero objawów, intensywnie siłownia pobiłem rekordy , współżyliśmy z żoną naturalnie o dziecko niestety się nie udało ale objawów Brak po tym nawet lepiej było dodatkowo badania nasienie miesiąc temu ilość wzrosła dwukrotnie po suplementacji więc wszystko powyżej normy.zrovilem wymaz z prostaty e coli liczne wrażliwy na levoxe i biseptol.
Alee 14 listopada zaczęło boleć jak zwykle lewa pachwina czyli zapalanie , zacząłem leki nlzp 4 dni trochę pomogło Przestałem brać wróciło dołożyłem czopki proktosedon brak poprawy to do lekarza lekarz usg Oki zrobił masaz prostaty dlugi i porządny. Mówił że narazie antybiotyk nie bo czekam na szczegółowe badania nasienie w grudniu mam robić. Zacząłem brać czopki proxelan 9 dni pomogło ale potem dalej wróciło ból dziś już mija prawie miesiąc objaw bolącej pachwiny promieniuje na jądro.
Doradźcie zacząłem z żoną robić masaz prostaty Średnio pomaga. Biorę czopki od nowa proxelan chce min 15 dni oraz zacząłem leki znowu nlzp diclo duo przez 10 dni chociaż . Średnio to pomaga wszystko a wiadomo ze każdy powie antybiotyk ale ja go nie chce zbytnio wiadomo levoxe na miesiąc to ciężko.
Ostatnia kuracja luty monural miesiąc i strovac.
Doradźcie jak ten stan zapalny przydusić bo inne objawy sikanie parcie co 2 h jest jest Oki wcześniej kiedy co 15 min . Jedynie ten ból taki ciągnący. Biorę d mannoza 4 g Wit c i te leki co pisałem.
Proszę o pomoc
A i zauważyłem że wytrysk słaby wyrzut