• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zaniepokojenie po zabiegu częściowego obrzezania

Pawelpawelek

New member
22 stycznia miałem zabieg częściowego obrzezania stulejki, na początku wszystko szło wręcz podręcznikowo, praktycznie co dzień kroczek do przodu wszystko ładnie się goiło bez żadnych komplikacji. Za tydzień mijają 3 miesiące od zabiegu a sprawa wygląda tak że przy spoczynku normalnie mogę ściągnąć napletek lecz problem pojawia się przy zwodzie gdyż nie mogę ściągnąć do końca, mogę tak do połowy lub 2/3, czuję że jest trochę ciasno i sucho, podczas brania prysznicu gdy skóra jest miększa to podczas zwodu schodzi cały, na początku wolno a potem już normalnie śmiga.
Nie wiem czy to się jeszcze poprawi czy jak to ma wyglądać.
Jutro dodam zdjęcia jak to wygląda

Trolo

Well-known member
Masz nierozciągniętą bliznę i dlatego tak sie dzieje. Trzeba więcej i częściej zsuwać napletek podczas wzwodu i tak go zostawiać utrzyując cały czas wzwód. Możesz zsunąć napletek w spoczynku, nawilżyć i nastepnie doprowadzić do wzwodu i zsuwać. Rób tak po 20-30 minut dziennie i po 2-4 tygodniach będzie gitarka.

Lubelski

Active member
Klasyka🙂też to miałem...na sucho zapomnij że kiedyś przyjemniej było😏tu polecam żel na bazie wody 👍mi to mineło po 8 miesiącach od operacji...

Lubelski

Active member
Masz nierozciągniętą bliznę i dlatego tak sie dzieje. Trzeba więcej i częściej zsuwać napletek podczas wzwodu i tak go zostawiać utrzyując cały czas wzwód. Możesz zsunąć napletek w spoczynku, nawilżyć i nastepnie doprowadzić do wzwodu i zsuwać. Rób tak po 20-30 minut dziennie i po 2-4 tygodniach będzie gitarka.
Ale tak bez erekcji się nie da😆przynajmniej u mnie bo...próbowałem tą metodę